quote_banner


me_mia_matia

  • Εθνικές Μεταφορές
  • Διεθνείς Μεταφορές
  • Μεταφορές Groupaze
  • Τριγωνικές Παραδόσεις
  • Οδικές Μεταφορές
  • Θαλάσσιες Μεταφορές

 

mini_globe Παπαγιαννόπουλος Cargo S.A.
Κρητικά Αρχ. Κορίνθου 20100
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
27410 27733
27410 73444
Fax:
27410 28003
E-Mail:
transports@paptransport.gr
Υποδομές PDF Εκτύπωση E-mail

Εγκαταστάσεις

Διαθέτουμε εγκαταστάσεις σε 2 κομβικά σημεία στην πόλη της Κορίνθου. Το ένα στη θέση Κρητικά Αρχ. Κορίνθου, όπου σε χώρο 15.000 τ.μ. στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Διοίκηση, λογιστήριο) καθώς και στεγασμένες αποθήκες 1.000 τ.μ. και το δεύτερο στη θέση Πουρνερί Αρχ. Κορίνθου όπου λειτουργεί υπαίθριος αποθηκευτικός χώρος 20.000 τ.μ. Και τα δύο σημεία είναι σε απόσταση αναπνοής από τους Εθνικούς Οδικούς άξονες ΝΕΟΑΚ, ΝΕΟΑΠ, ΝΕΟΑΤ.


Εγκαταστάσεις Παπαγιανόπουλος ΕΠΕ

Ανυψωτικά μηχανήματα

Η εταιρεία διαθέτει 6 περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα 2 - 2,5 τόνων, 1 ανυψωτικό μηχάνημα 4 τόνων και 1 ανυψωτικό μηχάνημα 20 τόνων. Διαθέτει επίσης 2 μηχανήματα έργου (dack master) δυνατότητας έλξης έως και 80 τόνους.

Οχήματα μεταφοράς

Οχήματα μεταφοράς
Ο στόλος της εταιρείας απαρτίζεται από 17 επικαθήμενα οχήματα μικτού βάρους 40 τόνων και 1 συρόμενο φορτηγό με υδραυλική πόρτα. Όλα τα οχήματα της εταιρείας είναι σύγχρονης τεχνολογίας και εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης μέσω δορυφόρου (GPS). Ένας στόλος που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βρεθεί στα σημεία που χρειάζονται οι πελάτες μας και οι απαιτήσεις της δουλειάς προσφέροντας ένα αξιόπιστο service.

Χάρτης εγκαταστάσεων εταιρείας
Στον παρακάτω χάρτη μπορείτε να δείτε τα σημεία που βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας.

 

 

Οικονομικά Στοιχεία Εταιρίας / Financial Facts